צריבה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

20/07/2008 | 17:43 | מאת: דור

שלום, רציתי לשאול: אני בן 21. בעקבות צריבה ממושכת שאני מרגיש בפין מזה 5 חודשים (התייעצתי איתך עבר) עשיתי אולרסאונד כליות ודש, תרבית שתן, בדיקה גופנית עי אורולוג - תקין. אני לא מקיים יחסי מין! במקביל לצריבות לפני 5 חודשים מופיע לי לעיתים הפרשה לבנה -שקופה מהפין בעיקר בעת מתן צואה . ביצעתי בדיקת שתן היום שתוצאותיה: הכל שלילי\נורמלי למעט ERY25.0 ו מיקרוסקופיה: אריטרוציטים טריים 2-4 לויקוציטים 0-1 רציתי לשאול: בבדיקות שתן הכללית הקודמות הופיעו לי ב- 2 ערכים דומים ( בבדיקה הראשונה אריטרוציטים 1-3 ובבדיקה האחרונה חוץ מזאת אריטרוצטים טריים 0-1 וערכים זהים לבדיקה שציינתי) 1. האם הבדיקת שתן כללית שציינתי- תקינה לחלוטין?גבולית? האם יש משמעות לאריטרוציטים בשתן שציינתי? 2. מה לדעתך הבירור הבא שעליי לעשות? תודה.

הבדיקות תקינות לדעתי - תריך פשוט שתיה מרובה והשתנה מרובה לא צריך יותר מזה כלום באשר להוצאת שפיכה - כמה שיותר

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר