כאב דקירה בשפיכה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

15/07/2008 | 17:10 | מאת: מוטרד

קרה לי מספר פעמים (היום פעם אחרונה) שבזמן השפיכה אני מרגיש כאב של דקירה. שמתי לב שזה קורה בעיקר בתנוחת ה"דוגי סטייל" שכנראה ,כך אני מרגיש ,שהשופכה לא פתוחה לגמרי,כאילו התנוחה הזו מצרה את צינורית השפיכה. האם זה הגיוני ? האם זה יתכן? . לפני שלושה חודשים היתה לי דלקת בדרכי השתן.האם יש קשר בין הדברים? תודה רבה מראש

יכול להיות קשר בייחוד בתנוחה שאתה מתאר - כי אז אתה יכול לקבל זיהום ישירות מפי הטבעת. מה שהכי חשוב זה לתת שתן מייד לאחר הסקס.

16/07/2008 | 15:36 | מאת: מוטרד

תודה על התשובה. אבל להבהרה- ב"דוגי סטייל" אין הכוונה למין אנלי!!! (אלא, כניסה מאחור לנרתיק) האם התשובה עדיין תקפה אחרי ההבהרה הזו? תודה

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר