נפילה בכמות הזרע

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

08/07/2008 | 11:32 | מאת: אריק

שלום התחלתי לחשוד לסתימה או תקלה בייצור הזרע, בגלל נפילה גדולה בכמות הזרע הנפלטת. רציתי לדעת אם בתחום הזה יש דברים שחשוב לאבחן מוקדם. שאלה שניה האם זה יכול להיות תוצאה של עניינים רגשיים ונפשיים - דיכאון ממושך או לחצים ממושכים שאני מצוי בהם לאחרונה. (ואם כן אולי כדאי לחכות שזה יעבור לפני הליכה לאיבחונים למיניהם). שאלה שלישית - למקרה שתמליצו לי ללכת לאורולוג, האם כדאי לקבל הפניה לבדיקת זרע אצל רופא משפחה, ולהגיע לאורולוג כשכבר יש תוצאות לבדיקה? תודה וכל טוב

קקראתי את כל מה שכתבת ואכן - לכל מה שאתה מציע - התשובה שלי היא פשוט כן. אתה יכול לעשות כל מה שאתה מציע

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר