עזרה בבקשה!!!

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

22/06/2008 | 19:24 | מאת: דני

שלום רב, כבר כמה שנים שאני סובל מחרדת שבר פין, שגורמת לי לאחר כל פעילו מינית לתחושה כאילו שברתי אותו לרבות כאב עמום כזה,שלאחר כמה זמן או הרגעה של אורולוג או פסיכולוג עוברת. העניין הוא שלאחרונה כצוצאה ממבאקי בחרדה זו, התחלתי לאונן לעיתים קרובות יותר וגם כאשר אין לי חשק. כרגע אני מרגיש כאב עז יותר מהרגיל שלא עובר לאחר אוננות בזמן שלא היה לי חשק. האם אוננות כזו שהיא מאומצת יותר יכולה לגרום לנזק לפין??? איך אני בכלל יכול להבדיל מכאב אמיתי שיכול להעיד על נזק לכאבים ההזויים שתוקפים אותי בשנים האחרונות??? תודה רבה נואש וחרד ביותר

לא באוננות בשום אופן אתה לא יכול לגרום לנזק אבל שווה ללכת לבדוק את מה שאתה אומר לגבי אבר המין

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר