דלקת בערמונית ?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

18/06/2008 | 18:50 | מאת: פוצי

שלום יש לי צריבה בשתן הבדיקות יצאו תקינות !!! (אני בן 57) האורולוג בדק לי את הערמונית עם האצבע ואמר שיש לי "דלקת כרונית" עקב תלונותי בעבר על הצריבה. האם הבדיקה הזו מספיקה כדי לאבחן דלקת בערמונית ? קיבלתי מהרופא "אופלודקס" לחודש ימים קראתי את תופעות הלוואי ופשוט פוחד לקחת את הכדור, האם יש אנטיביוטיקה יותר "ידידותית" ? תודה מראש

19/06/2008 | 09:33 | מאת: דר רן לין

אופלודקבס היא תרופה ממש ידידותית אבל אני עדיין בכלל לא משוכנע שאכן יש לך דלקת כרונית של הערמונית על סמך הבדיקות האלה בלבד

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר