דליפה ורידית מאובחנת - יש ניתוח ?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

17/06/2008 | 04:50 | מאת: דן

שלום ד"ר רןן במענה לשאלה דומה על דלף ורידי משנת 2003 נכתב כאן שעדיין אין ניתוח שפותר את הבעיה של דלף ורידי אני רואה כעת שבמענה לשאלה מ - 2007 הנך עונה שיש ניתוח כזה ושהוא אפילו צפוי ליהנות ממנו האם אכן כך הוא ? אודה לתשובתך - אובחנתי באמצעות בדיקת דופלר כבעל דליפה ורידית - מטופל בכדורים אבל סובל מאד מתופעות הלוואי שלהן - כאבי ראש, טישטוש, אשמח לשמוע אם יש מוצא כירורגי בטוח - ואם כן איך ניתן לקבל הפנייה (קופ"ח כלללית ) אליכם ? בתודה - דן

לא ממש לא אם הצלחת להבין הפוך ממה שאמרתי - סליחה הניתוחים לדלף אינם טובים במאה אחוזים בכלל. יש מקרים של הטבה - אבל ישנם גם הרבה אכזבות

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר