שטף דם בפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

16/06/2008 | 14:55 | מאת: תומר

אתמול קימתי יחסי מין סוערים במיוחד, והיום בבוקר מצאתי שטף דם בערך בגודל מטבע של 10 אגורות קצת למטה מחלקו האמצעי של הפין שלי. לא ייחסתי לכך חשיבות יותר מדי גדולה עד שהתחלתי לקרוא באינטרנט את כל אותן כתבות על שבר בפין. לא הרגשתי או שמעתי קנאק, ולא חשתי כאבים, ואני גם לא חש עכשיו- האם אותו קנאק הינו סימן ודאי או ששבר יכול להתרחש גם בלעדיו? האיזור לא נפוח. מכל האתרים לא הצלחתי להבין מהו "שטף דם גדול במיוחד" ובנוסף לכך האם הכאבים החזקים מורגשים רק בשעת המגע או גם לאחר מכן? האם ייתכן כי בלהט הרגע לא הרגשתי את הכאב החד עליו מדובר, או שמדובר בכאב ממנו לא ניתן להתעלם? בנוסף הייתי שמח לדעת מה כן היה עלול לגרום לשטף הדם להיווצר- לא מצאתי כל תיעוד אינטרנטי מהימן לשטף דם בפין למעט מקרה של שבר- מה שקצת מלחיץ אותי... אודה לתשובתך המהירה!

טוב אז ככה בכל מקרה מה שקרה עבר כבר ולא התפשט. משמעות היא שאם יש שטף ד הוא מקומי וכנראה לא נגרם נזק ממשי מה שצריך זה לנוח קצת מהפעילות המינית ולתת לזמן לעשות את שלו. בעתיד - תימנע בקיום יחסים כאשר אתה שוכב על הגב - כי במצב הזה אתה פחות שןלט במצב - והאבר נתון לחסדי הפרטנר שלך

16/06/2008 | 21:40 | מאת: תומר

מה הוא גודלו של שטף דם המעיד על "שבר"? ומה כן יכול לגרום להיווצרותו של השטף הנוכחי? הייתי אצל רופאת משפחה שטענה שזה שום דבר רציני, אבל גם הגיבה בזלזול שאמרתי לה שאני חושש משבר ("איך זה שבר אם אין שם עצם"???) קבעתי תור לאורולוג ליום חמישי רק כדי להיות רגוע. 5 ימים הינם יותר מדי זמן כדי לאבחן?

19/08/2009 | 14:22 | מאת: חסויה

שלום ד"ר רן לין רציתי לישאול אותך שאלה מאוד חשובהה יש לי חבר (19) ואנחנו כבר 3 שנים ביחד לא מזמן קרה משהו מעוד מוזר שמדאיג אותי מאודד אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין וכאשר הוא גומר יוצא לו שפיך ודם ביחד רציתי לדעת מה נובע לזה לקרות והאם זה מסוכן ויכול לפגוע בעתידו של חבר שלי ואם בטובך לענות לי לדוארר שהינו: [email protected] תעזור לי בבקשה אני אשמח אם תוכל לעזור לי באקדם

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר