כאב לאחר גמירה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

16/06/2008 | 03:28 | מאת: אלירן

שלום רב אני בן 22 לאחר שאני מאונן וגומר, אני מרגיש משהו מוזר באיזור האשך הימני, אולי צינור או משהו בסגנון ומן כאב קל באותו אשך, שנעלם לאחר מס' דקות בנוסף , לאחר הגמירה, יש לי תחושה לא נעימה באיזור פי הטבעת, אשר גם היא חולפת לאחר מס' דקות. יש לציין שאותה תחושה לא נעימה לעיתים מלווה אותי למשך היום, וכבר הלכתי לפרוקטולוג, שלא מצא כלום. אודה לך אם תוכל לומר לי מה הבעיה לדעתך תודה

באמת אין לך כלום וזה יותר קשורר למאמץ שאתה משקיע באוננות תנסה מצבי שכיבה באוננות ותראה שכל הכאבים יחלפו

17/06/2008 | 11:35 | מאת: אלירן

אני אנסה. תודה רבה.

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר