עזרתך בניתוח תוצאות בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

14/06/2008 | 10:41 | מאת: אלי

האם ניתן לאור הנתונים הללו להרות באופן טבעי ללא שום התערבות חיצונית: complete liquefaction : yes viscosity: high ph: 8.1 volume: 4.6 concentration: 16.0 million\ml motility: 1 hr after ejaculation: 48% 4hr after ejaculation: 31% vitality: 1hr after ejaculation: 84% 4hr after ejaculation: 75% normal morphology: 5% immature forms: slight erythrocytes: leukocytes: no bacteria: agglutination fructose phagospermia

אפשר לומר שהבדיקה מראה על בדיקת זרע נמוכה מהנורמה אבל לא בהרבה. הייתי רוצה לראות בדיקה נוספת

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר