אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

13/06/2008 | 12:37 | מאת: יונית

שלום רב, נולדתי עם רפלוקס בדרכי השתן ועשיתי ניתוח בגיל שנה כיום אני בת 26 ומרגע שהתחלתי לקיים יחסי מין התחילו לי דלקות בדרכי השתן התייצעתי עם אורולוג והוא נתן לי ציפרוגיס. השאלה שלי היא האם ניתן להכנס להריון אם אני לוקחת אנטיביוטיקה ציפרוגיס 250 ליום?

הייתי מציע תרביות שתן חוזרות ובדיקת VCUG כדי לראות אם אין רפלוקס חוזר

13/06/2008 | 17:11 | מאת: יונית

בהמשך לשאלתי, האם ניתן להכנס להריון אם אני לוקחת אנטיביוטיקה ציפרוגיס 250 כל יום?

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר