דלקת ערמונית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

11/06/2008 | 16:13 | מאת: חגי

שלום ד"ר בן 38 , סובל מדלקת ערמונית. תרביות שתן + זרע + 4 כוסות : שליליות -> לא נמצא המחולל. התחלתי לפני שלושה שבועות טיפול אנטיביוטי של אופלודוקס , 800 מ"ג ליום , לאחר שבועיים היתה הקלה מסוימת אך בשבוע האחרון אני חש החמרה למרות הטיפול האנטיביוטי. האם אני משתמש בסוג לא נכון\מינון של אנטיביוטיקה ? האם עלי להמשיך ולנסות הטיפול הנוכחי או לשקול אנטיביוטיקה\טיפול מסוג אחר ? אם כן , איזו אנטיביוטיקה\טיפןל היית ממליץ ? אני אלרגי לפניצילין לעזרתך \ ייעוצך אודה תודה

המינון שאתה משתמש הוא מקסימלי והייתי אומר אפילו גבוה מידי לטעמי אני לא ידוע איזה חיידק כעת יש לך - ונראה לי שהיה רצוי לעשות את כל בדיקות המעבדה לפניש מחליטים לתת תרופה כזו או לשנותה

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר