חשובה לי תשובתך-כנראה שדילגת עליי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

07/06/2008 | 09:33 | מאת: יואב

ביצעתי בדיקת זרע למציאת נוגדנים(sperm mar) מאחר ונמצא אצלי מעט אגלוצנטיה בבדיקת נוגדנים יש igA=20% igG=0 ) (ערכים תקינים 0-10%) 1)האם זו סיבה לדאגה? קראתי שזה פוגע בסיכוי להפרות מאחר ומתרחשת תופעת זרע לא מתקדם. זה נכון?למרות שהתנועתיות שלי 65% והריכוז 65 מיליון ומורפולוגיה 6% 2)האם זה יכול לעכב היריון טבעי (מנסים חצי שנה כבר)? 3)האם צריך לעבור להזרעות בגלל זה? 4)ממה יש נוגדנים והאם יש דרך לסלק זאת? תודה

המילה אחת - בדיקת הזרע שלך תקינה לא הייתי נכנס מעבר לזה ללחץ.

07/06/2008 | 21:28 | מאת: יואב

תודה רבה ד"ר...הרגעת אותי מאוד... 3 נוספות וסוגר עניין 1)ממה יש נוגדנים בזרע והאם יש דרך לסלק אותם? 2)האם יש דרך לדעת אם אכן זה פגע לי בזרע?איך אני יודע באמת שהזרע נע קדימה ולא רועד במקום?(תנועתיות 65%) 3)האם יכול להיות ממצב שתהיה עליה באחוז הנגודנים בזרע בהמשך? תודה רבה רבה

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר