המשך שאלה מ-23.5 ומילה טובה.

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

25/05/2008 | 18:12 | מאת: פחות מודאג

שלום,(אני חייל בן 21) בהמשך לשאלתי מ- 23.5 פניתי אליך בשם "מודאג" בנושא "שאלה דחופה-אשמח אם תעזור לי". ראשית, אני רוצה לציין שיש לך אבחנה מעולה, 3 רופאים כולל אורולוג לא הגיעו לאבחנה זו, בהחלט אני ממתין באוננות עם פליטת הזרע וזה באמת גורם לי לכאבי אשכים שעוברים לי למחרת בבוקר והההפרשה קוראת יום לאחר מכן - ותושבתך באמת עזרה לי, למרות שעדיין יש לי מעט צריבות - יש שיפור ולגביי הכאבים באשכים באמת חלפו (הייתי מאונן מידי יום בצורה כזאת) תודה. ובקשר לשאלתי השנייה: היום עשיתי בדיקת שתן נוספת (רביעית) ולהלן תוצאותיה: הכל תקין (שלילי \נורמלי) למעט ERY 25.0 ובמיקרוסקופיה אריטרוציטים צלליות 0-1. רציתי לדעת: 1. הבדיקה תקינה? האם יש מקום לבירור אודות האריתרוציטים שמופיעים לי ברמה דומה מידי פעם בשתן ( ולאור תוצאות הבדיקות שפירטתי) ומה יכול לגרום לכך? תודה רבה.

בשלב הזה לא הייתי עושה מזה עניין שתיה מרובה ולהתנהג כרכגיל תחזור על הבדיקה הזו נניח בעוד חודש ונראה

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר