בדיקה אוירודינמית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

04/06/2000 | 13:24 | מאת: sigal

שלום, ביצעתי בדיקה אוירודינמית (ללא הוידאו), ובאבחנה נכתב: detrusor instability, אני לא מצליחה להבין מה זה. האם אפשר לקבל תרגום? תודה רבה, סיגל

04/06/2000 | 21:49 | מאת: ד"ר איתי ורדי

סיגל הנכבדה: אפשר! מדובר כנראה בשלפוחית לא יציבה שגורמת בדרך כלל לדחיפות ותכיפות במתן שתן. כאשר השלפוחית מתמלאת בכמות יחסית קטנה של שתן השריר של כיס השתן מתכווץ וזה גורם לתחושה של צורך מידי להטיל שתן. הסיבות לכך הן רבות ומגוונות כאשר השכיחה ביותר היא דלקות בדרכי השתן. אולם, כדאי לטפל צריך לשוחח אתך ולהתרשם מתלונותיך ולבדוק אותך.

29/12/2006 | 10:59 | מאת: דני

שלום.הומלץ לי עי" האורולוג לעשות בדיקה אוירודינמית.האם זו בדיקה מסובכת וכואבת?פשוט אני סובל משלפוחית רגיזה.תודה דני.

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר