שתן לא יוצא

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

30/05/2000 | 21:21 | מאת: נועם

אני בן 21. יש לי בעיה מוזרה בכל פעם שאני עומד בשירותים הציבוריים להשתין ומשהו נמצא איתי, אני לא מסוגל להשתין. מדוע זה קורה? (כשהוא עוזב הכל משתחרר). האם יש לי בעיה בבלוטת הערמונית?

30/05/2000 | 21:52 | מאת: ד"ר אדריאן פז

הבעיה שלך מוכרת היטב. התרגשות או אי נוחות יכולים לגרום להפרעה בהטלת השתן עד כדי עצירת שתן. הדרך למנוע זאת היא ע"י הטלת שתן בפרטיות ולא בנוכחות אחרים. בגילך לא מדובר במחלה של בלוטת הערמונית. אולם, עם תחוש בקושי בהטלת שתן גם במצבים אחרים כדאי לפנות לרופא המטפל שלך להמשך בירור.

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר