ציסטה קורטיקלית בכליה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

16/09/2007 | 19:30 | מאת: אבי

לאחרונה בבדיקת אולטרסאונד של הבטן נרשם בין היתר: ציסטה קורטיקלית בודדת בגודל כ-1.5 ס"מ בכליה ימנית (פרט לזה הכל תקין). האם יש לזה משמעות כלשהי? הבדיקה בוצעה במסגרת השלמת בדיקות מקיפות של מערכת העיכול (שנמצאו תקינות) בעקבות דם סמוי בבדיקת סקר. אגב, בבדיקות שגרתיות בשנים האחרונות של מערכת השתן- אולטרסאונדבשנת 2005 - הכל תקין אך ב CT 2001 של בטן ואגן נרשם צסטה קורטיקלית קטנה בכליה ימנית ופרט לכך הבדיקה תקינה. אין בעיות בד"כ במערכת השתן. בתודה, אבי (בן 63)

אין לזה משמעות ותחיה עד 120 עם הציסטה הזו או אפילו עוד חברות שלה

28/11/2007 | 14:27 | מאת: דוד

שלום בבדיקב של אולטרהסאונד התגלה ציסטה קורטיקלית האם יש מקום לדאגה

28/11/2007 | 14:27 | מאת: דוד

שלום בבדיקב של אולטרהסאונד התגלה ציסטה קורטיקלית האם יש מקום לדאגה

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר