כאב באשכים לאחר אוננות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

27/05/2007 | 18:35 | מאת: דוד

שלום. אני בן 16. לפני שבועיים שעתיים לאחר שאוננתי, התחיל לי כאב באשכים. הכאב התחזק והתחלש כל הזמן במשך שבוע-שבוע וחצי שבמהלכו הייתי פעמיים אצל רופא ועוד פעם אחת במיון. באף אחד מהבדיקות האלה לא נמצא משהו שהוא לא טוב (חוץ ממשהו קטן על האשך השמאלי שלא בדיוק הבנתי מה זה אבל משהו שקשור לצינור ולזה שהוא בולט יותר מדי ולכן אני צריך לעשות אולטראסאונד ונאמר לי שזה לא דחוף ואפשר אפילו לחכות עם זה). כיום, שבועיים לאחר מכן אוננתי שוב. יצאה לי כמות גדולה מאוד של זרע (עוד לא ראיתי דבר כזה) ככה שבמשך כמה שניות זה המשיך לצאת ואני חושב שהיה לזה צבע צהבהב יותר ולא הלבן הרגיל. כמו כן התחיל לי כאב קטן באשך שמאל (אומנם לא חזק ולא מתשווה כמו שהיה לי לפני שבועיים ועכשיו זה גם נרגע מדי פעם) האם יכולה להיות בעיה מסויימת ואני צריך ללכת להיבדק או שהכל אצלי בסדר גמור? תודה מראש דוד

הכל ממש בסדר אצלך אין צורך לחכות שבועיים בין אוננות אחת לשנייה

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר