קילוף עור באשכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

30/04/2007 | 11:57 | מאת: לחוץ נורא

שלום , אני בן 24 ומקיים יחסי מין עם פרטנרים לא קבועים , באופן קבוע.... כמובן תמיד עם קונדום. לפני שנה ככה קמתי יום אחד ושק האשכים שלי היה יבש כמו שלפעמים אחרי שישנים הרבה זמן אז השפתיים מעט מתבקעות , אז ככה שק האשכים שמתי קרם וזה עבר אחרי יומיים שלושה. אתמול קמתי עם שק אשכים יבש ומקומט , אבל ממש ממש עד כדי כך שחתיכות עור התחילו להתקלף. זה לא מגרד ולא כואב אבל כן מלחיץ. מה זה לעזאזל? בתודה מראש על תגובתך , הלחוץ :)

זה כלום תהיה רגוע - לא קשור לסוג היחדים ואופים שאתה מקיים אולי חומרים שאתה נניח משתמש כדי להתנקות אחרי או משהו כזה ואולי אם אתה לא מתקלח אחרי - אז לרוק של הליקוקים מה שכן בלי שום קשר - מבקש נורא שתתחסן נגד צהבת B - אם אתה מקיים יחסים אנליים

21/07/2008 | 11:26 | מאת: האישה של הבעל

שלום לך, לבעלי יש יובש באשכים עד כדי כילוף... לראשונה בחייו. מה זה ? תודה על התשובה א

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר