דלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

10/09/2000 | 10:06 | מאת: ר.ד

איך פותרים את בעיית דלקת בדרכי השתן?

10/09/2000 | 20:06 | מאת: ד"ר איתי ורדי

אנטיביוטיקה. לא אמרת כלום בשאלה - גבר או אישה ? באיזה גיל ? כמה פעמים בשנה ? קיבל טיפול או לא ? האם מחלות נוספות ברקע ?

11/09/2000 | 08:56 | מאת: r

אני נערה בגיל 22 בשנה האחרונה הדלקת מופיעה כמעט כל חודש אפילו היו מקרים של פעמיים בחודש. הטיפול היחיד שקיבלתי זה אנטיביוטיקה, ולאחר יעוץ עם אורולוג התרופה שהוא נתן לי היא לקחת כל פעם אחרי קיום יחסי מין אנטיביוטיקה אחת, נכון אומנם זה בנתיים עוזר אבל זה לפי דעתי לא פתרון לקחת כל החיים אנטיביוטיקה האם ישנה תרופה אחרת? לא אנטיביוטיקה. תודה מראש נ.ב אנני סובלת ממחלות אחרות.

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר