שתן
דיון מתוך פורום אורולוגיה ופריון הגבר
לרופא שלום אני בגיל 34 ולאחרונה שמתי לב שהשתן יוצא לי בהטיה קלה שמאלה אם אינני טועה זה קורה בעיקר אם אינני מקים יחסי מין במשך שבוע בתקופה האחרונה ראיתי שגם לפין יש לפעמים נטיה קלה בזקפה. בעבר היתה לי בעיה שכאשר אני מקים יחסי מין לאחר תקופה של שבוע שבועיים שלא קימתי שורף לי בשפיכה נבדקתי ע"י אורולוג עשיתי בדיקות שתן ואולטרסאונד בשתן יצא מעט דם אך זה דבר שהיה אצלי גם בעבר ושאר הבדיקות יצאו תקינות. האורולג אמר שהוא לא מוצא שום בעיה לגבי הצריבה ובדיקות השתן. תודה מראש.
כל מה שאתה מספר ממש לא מעניין אותי - אבל הדם מאוד מציק לי האם עשית בירור של כל ההדמיה של הכליה? קוראים לזה IVP. האם עשית בדיקה ציסטוסקופית? האם לקחו לך שתן לציטולוגיה? לא כתבת לי מה עם שתן וזרע לתרבית. האם עשית מבדק 4 כוסות?
בן 55 לא קם בלילות לתת שתן אבל, צורב לי בעת מתן השתן. ציסטוסקופיה תקינה, ערמונית מעת מוגדלת B.P.H. אולטראסאונד קליות תקין, למעט AML ס"מ 0.6 בכליה ימנית, באספקט לטראלי , שתן לציטולוגיה תקין. 1. מהוא מקור הצריבה ואיך מטפלים בו ? 2. האם יש צורך בבירור מעמיק יותר ל- ANGIOMYOLIPOMA תודה מראש