תחושות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

03/09/2000 | 02:41 | מאת: רן

שלום שאלתי:יש לי זיקפה אולם איני מרגיש שום תחושות באיזור ה"כובע" של הפין. ברור שזה פוגע ביכולת ההנאה. מה יכולות להיות הסיבות לכך ומה לעשות בנידון תודה

03/09/2000 | 13:47 | מאת: ד"ר איתי ורדי

מומלץ ללכת לאורולוג להיבדק.יתכן וקיימת פגיעה בעצבוב המקום - המקרה כזה אין הרבה מה לעשות . נדע יותר אחרי הבדיקה.

06/09/2000 | 00:04 | מאת: א

האם אתה יכול לפרט יותר על בעיה זו (במקרה של פגיעה בעצבוב)? האם היא אכן חסרת פתרון ? גם לי יש בעיה דומה לשל השואל המקורי, לדעתי היא נובעת מפגם בברית המילה אבל מעולם לא נבדקתי בתודה מראש.

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר