פליטת זרע

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

02/09/2000 | 14:11 | מאת: מיטל ס.

שלום, לחברי בן ה-23 ישנה בעיה שאנו לא יודעים מהי המשמעות שלה: כאשר הוא גומר הוא מרגיש כאבים בבטן התחתונה וגם נוזל הזרע נראה משונה לא נוזלי אלא צמיגי, גושי וצבעו לבן מאוד ברור. יש לציין שלא היתה חדירה הוא פשוט גמר בחוץ. מה זה אומר, אנו מודאגים מאוד?!! תודה

02/09/2000 | 22:50 | מאת: ד"ר איתי ורדי

האם צורת וסמיכות שפיכת הזרע שונים מבעבר ? יתכן ומדובר בבעיה דלקתית בערמונית או באשכים - יש לבצע תרביות וכן לשלוח בדיקת זרע ושתן.בכל מקרה יש להגיע לאורולוג לברור.

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר