שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

14/06/2000 | 18:45 | מאת: רונית

לד"ר פז ערב טוב!!! ברצוני לשמוע את חוות דעתך באשר לבדיקת שתן שבצעתי לפני כחודש. בבדיקה זו נתגלה כמות דם מיקרוסקופית. בעקבות כך הופניתי לאולטרה סאונד שהראה כי הכל תקין (אין אבנים בכליות, שלפוחית השתן תקינה). למרות שהתוצאה תקינה עדיין יש לי מדי פעם כאבים באזור הבטן התחתונה. האם יש צורך לפנות לאורולוג ? האם מומלץ לבצע אולטרה סאונד לבדיקת שחלות, רחם וכו' על מנת לשלול ממצאים באזורים אלה. אני בת 56. מודה לך מראש ומפרגנת על העבודה הנפלאה שאתה עושה כאן!!!!

19/06/2000 | 22:35 | מאת: ד"ר איתי ורדי

גב רונית: כדאי לפנות לאורולוג. דם בשתן דורש בירור עם נמצאים מעל 4 - 5 כדוריות אדומות במשקע! את חייבת להבדק ע"י אורולוג שיחליט עם דרוש בירור נוסף. בדיקת US הינה בדיקה סקירה ראשונית שאיננה שוללת בודאות מחלות של דרכי השתן!

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר