ניתוח עיקור

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

14/06/2000 | 16:23 | מאת: דודו

שלום רב, יש לי שני ילדים ואינני רוצה בילדים נוספים. אני רוצה להיות בשליטה על מניעת הריון בלתי רצוי של בת זוגי. הייתי רוצה לדעת מה האופציות האפשריות חוץ משימוש בקונדום. האם יש גלולות לגבר? מה לגבי ניתוח עיקור? האם מומלץ וניתן לערוך ניתוח כזה ומה תופעות הלואי? האם זה יפגע בתפקוד המיני שלי? אודה באם אוכל לקבל יותר מידע והמלצות . כמו-כן, האם ניתן לבצע פעולה כירורגית או אחרת להגדלת איבר המין? תודה

19/06/2000 | 22:32 | מאת: ד"ר איתי ורדי

מר דודו: השימוש בקונדום הוא הכי פשוט ובטוח וגם מונע העברת מחלות מין. ניתן לבצע ניתוח עיקור שהינו פשוט ועם אחוז סיבוכים נמוך מאד בידיים מנוסות. גלולה לגבר הינה עדיין ניסיונית וגורמת לתופעות לוואי מסוימות. לגבי הגדלת הפין, זהו ניתוח שנוי במחלוקת שמוממלץ לאנשים עם פין קטן ויכול לגרום לסיבוכים כגון אי יציבות ועיוות הפין. כמו כן, ניתן להשיג רק 1 עד 2 סמ' נוספים!

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר