אבר מין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

14/06/2000 | 11:07 | מאת: בני

יש לי בעיה ואני מקווה שתעזור לפתרה אני בחור בן 23 יש לי אבר מין קטן ולכן אני לא מצליח לפתח מערכת יחסים עם נשי בגלל הפחד שלי הגודל אומרים לא קובע אבל אני חושש שכן גודל אבר מיני הוא( רפוי 5 ס"מ עומד 13 ס"מ ) הרוחב שלו 4 ס"מ הייתי רוצה שתייעץ לי בעניין ואם תוכל לומר לי אם יש תרופות שאני יכול לקחת כי הבעיה די מציקה קשה לי ללכת לרופא ולומר לא את בעייתי ואם יש טיפול עקב ביישנותי לכן אני הודה לך אם תעזור לי בתודה בני

19/06/2000 | 22:28 | מאת: ד"ר איתי ורדי

מר בני: היתי ממליץ לך לפנות לאורולוג למרות הבושה שלא לצורך שאתא חש. במקרה שלך דרוש בירור הורמונלי אולי. פין בגודל שלך הוא פונקציונלי לחלוטין. לא קיימת תרופה שאני יכול לציין בלי לבדוק אותך. לכן לא יהיה מנוס מלהיבדק אצל רופא!

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר