שאלה - קיבלתי הפניה לטיפולים

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

07/08/2007 | 16:17 | מאת: יהודית

מיוחדים בבית חולים פרטי ובמחלקה מסויימת ושלחנו לאישור מנפ"ר המנפ"ר נתן תשובה שלילית שאקבל את הטיפול במסגרת קופח רגיל את כל הטיפולים עברתי כבר בכל המחלקות שאפשר במשך 6 שנים ובהפניה כתוב שלא קיבלתי טיפולים נכונים. הכל במסגרת תאונת עבודה מאושרת ע"י ביטוח לאומי איך ומה ניתן לעשות כדי לנסות שוב לקבל אישור על טיפול מסויים?

07/08/2007 | 17:09 | מאת: איילת לבנון

האם שיתפת בתשובה את רופא המשפחה שלך? ישנה וועדה לעררים אליה ניתן לפנות, מומלץ ביותר עם מכתב תומך לנחיצות הטיפול על ידי רופא המשפחה ו/או רופא מקצועי מטפל.

23/10/2008 | 21:54 | מאת: etti39

אבי מקבל קצבת נכות לצמיתות (35%), בערך כ 10 שנים מבטוח לאומי, כעת הוא עבר התקף לב וברצוני לדעת מה זכויותיו לגבי פנסיה רפואית

מנהל פורום זכויות רפואיות