בדיקות שביטוח לאומי עושה לנבדקים

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

02/08/2007 | 19:47 | מאת: גיל

שלום , הנני מועמד לוועדה רפואית לקביעת אחוזי נכות וקיצבה ( אני מקווה ) . אבל מפריע לי שבטופס הגשת התביעה קיים סעיף המתייחס לרווחים מדיווידנד , או תוכניות חיסכון - שאלתי : האם ביטח לאומי עושה בדיקות בחשבונותים של הנבדקים ? האם ביטוח לאומי מיוזמתו הולך לבדוק אם יש לי חסרונות ? פקדונות ? תודה גיל

05/08/2007 | 10:54 | מאת: איילת לבנון

הקצבה מושפעת מהכנסות מייגיעה אישית בלבד. עם זאת, חלק מההליך כולל הצהרה על סוגי הכנסה ממקורות שונים. מכיוון ומטרת קצבת הנכות היא סיוע לחולים ונכים הנמצאים באובדן כושר עבודה, זכות המוסד לביטוח לאומי לבחון הכנסות

מנהל פורום זכויות רפואיות