מד"א דורשים תשלום על טיפול בכפייה

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

22/01/2014 | 15:59 | מאת: אישה

שלום, לפני כשבועיים וחצי ידיד שלי דיבר איתי בבוקר והבין שניסיתי להתאבד בלילה שקדם לאותו הבוקר. הוא התקשר למד"א. המשטרה גם הגיעה והכריחו אותי לפתוח את הדלת. פתחתי. המשטרה איימה שאם לא אבוא מרצוני יאזקו אותי וייקחו בכח. הם כבר שלפו את האזיקים. מד"א כפתו אותי לכיסא שהופך למיטה שנכנסת לאמבולס. כעת, אני מקבלת חשבונית לתשלום. בנוסף, אולי חשוב לציין שאני מקבלת קצבת נכות כללית מביטוח לאומי בשיעור 40% לצמיתות ו100 אי כושר. האם יש לי דרך לא לשלם להם מכספי?

שלום, באם אושפזת לאחר הפינוי הרי שקופת חולים אמורה לשלם את זה. בריאות,

23/01/2014 | 20:39 | מאת: אישה

ישר מהמיון העבירו אותי לבי"ח אחר, פסיכיאטרי. דבר נוסף, ביטוח לאומי לא מכסה הוצאות כאלו אצל מי שמוכר אצליהם כבעל נכות?

מנהל פורום זכויות רפואיות