החמרה במצב נפשי

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

08/01/2014 | 18:37 | מאת: שואל

אימי מוכרת האוצר בת כ 90 תבקש החמרה לראשונה מאז 2007 עקב סעיפה הנפשי שנקבע אז לפי 34 ד=38% מעוגל. אבקש הנחייה כללית איזה מכתב לבקש מהפסיכולוגית. 2.האם כדאי לסחוב את אימי פיזית לוועדה מחוזית? אספק מייל אם תרצו לענות דיסקרטית תודה אלי

יש לבקש מכתב על החמרה לעומת המצב שלפני 5 שנים. המכתב צריך לכלול את תאור הבעיה אז ולמה ההחמרה היום. ניתן לבקש עקב גילה וועדה ללא נוכחות בריאות, מרפאות בר מדיקס לזכויות רפואיות

09/01/2014 | 18:30 | מאת: שואל

החדש לדעתו?מה מקובל?

מנהל פורום זכויות רפואיות