אובדן כושר עבודה 100%

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

31/12/2013 | 14:18 | מאת: gur

ראשית אני מודה על תשובתך המהירה. שנית אז מדוע מפורסם באתר של המוסד לביטוח לאומי שמי שיש לו 100% אובדן כושר עבודה ומקבל קיצבת נכות , זכאי לפטור ממס הכנסה? דבר אחרון , מעניין אותי הפטור כי אני מקבל קיצבת אובדן כושר עבודה ויורד לי מס הכנסה

היי, אתה דיברת על נכות כללית. תשובתי נגעה לעניין הנכות הכללית בלבד. בעקרון, אם אכן יש לך הכנסות שאינן מעבודה ישירה כגון קצבה מחברת ביטוח עקב אי כושר עבודה, אכן טוב וכדאי שיהיה פטור ממס. בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות