100% אובדן כושר עבודה

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

31/12/2013 | 09:47 | מאת: גור

שלום רב הנני מקבל קצבת נכות כללית ומצוי ב 100% אובדן כושר עבודה זמני(כבר 2.5). שאלתי היא האם מגיע לי פטור ממס ? אם כן , אילו טפסים אני צריך להגיש? אודה על התייחסותכם גור

שלום, על מנת לקבל פטור ממס יש להגיע ל-90% רפואי. בכל מקרה, מי שמקבל קצבת נכות אינו יכול להרוויח למעלה מ- 5100 ש"ח (רפואי מעל 70%) או מעל 3900 ש"ח (רפואי נמוך מ- 70%). בשני המקרים אינך משלם מס כך שאיני מבין מדוע נחוץ לך פטור ממס. בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות