ילד נכה

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

29/12/2013 | 21:45 | מאת: רואי

יש לי ילדה שהיא אלרגית לכמה מצורי מזון לאחר תביעה בביטוח אשר לנו קצבה 50% נכות (השגחה) לאחרונה גילנו שיש לילדה עוד מחלה לאקמזה אטופית (ATOPIC DERMATITIS) האם ניתן לקבל עוד קצבה או שקלול לפי האחוזים 1. כמה אחוזי נכות מקבלים ילדים על מחלת העור האם ניתן לחבר את אחוזי הנכות עם שני ליקויים ? תודה סובחי

שלום, ילדים מקבלים נכות לפי המגבלה ולא לפי המחלה. אם המחלה מגבילה אותה בצורה כלשהיא בחיי היום יום אזי ניתן לקבל החמרה וצרוף הנכויות. למידע נוסף על נכות ילדים אנא קרא מאמר (העתק כתובת לדפדפן): http://www.barmedics.com/archive/he/8bf8f3144849/yn בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות