ועדה רפואית לתקנה 15

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

31/07/2007 | 10:29 | מאת: אלה

עברתי תאונת עבודה קיבלתי 20 אחוזים זמנית ובתום התקופה זומנתי לועדה והוחלט על 10 אחוזי נכות לצמיתות ובחינת הוספהתקנה 15. זומנתי לעו"סית שלאחריה קיבלתי מכתב ,שאני מוזמנת לועדה נוספת ואין סיבה להוסיף את תקנה 15 כי חל שינוי קטן ולא משמעותי בהכנסותי . בעוד שבמציאות איני יכולה לעבודבישיבה זמן ממושך ,הגבלת הליכה ועמידה ואף הבעתי זאת בפני העו"סית ומאז הועדה הקודמת שנקבעו אחוזים זמניים חלה החמרה ואני אף מטופלת במרפאת כאב ומקבלת תרופות נרקוטיות אני מוזמנת לועדה כיצד עלי להתכונן ? מהם הפרמטרים החשובים שעלי להכין ולהביא עימי לועדה ? אודה להתייחסותכם המהירה אלה

01/08/2007 | 09:09 | מאת: איילת לבנון

וועדה לבחינת ת' 15 בוחנת ירידה בהכנסות והקשר בין הירידה בהכנסות לפגיעה. היא לא בוחנת קשיים תפקודיים. על מנת לתת לך ייעות מול הוועדה יש צורך ללמוד את המקרה במלואו לרבות בחינת הירידה בהכנסות. בהצלחה.

מנהל פורום זכויות רפואיות