בירור קטן

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

26/12/2013 | 13:27 | מאת: ת.ע

שלום רב, אני סובל מפיברומיאליגה, אובחנתי לפני כשנה וזה לאחר תאונת דרכים שהייתי מעורב בה לפני שנתיים וחצי. עברתי סדרת טיפולים אך זה לא עוזר לי. העבודה שלי נפגעה אך לא באופן משמעותי, וזה כי אני מעדיף להיות בעבודה ולא עם אף אחד אחר, כי הכאבים העזים הפכו אותי לעצבני, ללא מצב רוח, ולפחות חברתי ולכן אני מעדיף להיות בעבודה מול המחשב כל היום מלהיות בחברה! האם יש זכויות כלשהן לאור המצב הקיים? תודה

שלום, 1. אם עדיין לא סיכמת על פיצויים עם חברת הביטוח רצוי לדבר עם עורך הדין לגבי הגדלת הפיצוי. פיברומיאלגיה הינה מחלה כרונית ויש לקבל עליה פיצוי אם נפגעת בתאונת דרכים. 2. במידה ואתה עובד הרי שאין פיצוי מביטוח לאומי בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות