תביעה לקצבת נכות כללית

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

24/12/2013 | 19:17 | מאת: anon

קיים חוב לביטוח לאומי בסביבות ה 15000 ש''ח וחשבון הבנק מעוקל בסכום. יש לי ליקויי ראייה חמור ללא אפשרות לתיקון אופטי(מחלה תורשתית), לפני תביעת הביטוח אני צריך להסדיר את החוב? או אני יכול לתבוע אותם עם החוב בעודו קיים? אשמח אם מישהו יכול לעזור בעניין תודה רבה.

אין צורך להסדיר את החוב לפני התביעה. במידה ותקבל קיצבה החוב יקוזז. בריאות

26/12/2013 | 17:29 | מאת: anon

תודה רבה על תגובתך, אם יורשה לי לשאול... ומה עם הרטרואקטיבי? סכום הכסף שמקבלים שנה או שנה וחצי אחורה היא לא תיפגע עקב אי תשלום החוב לביטוח לאומי<??

מנהל פורום זכויות רפואיות