צופית 4242 גילת

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

17/12/2013 | 09:00 | מאת: סיגלית

נאלצתי לעזוב את מקום עבודתי לאחר 15 שנה עקב יבלות במתרי הקול, נקרא לזה פיטורים או התפטרות עקב מכתב מרופא תעסוקה שקבע שאין אני יכולה להמשיך לעבוד במסגרת הנוכחית שרות לקוחות ועבודה טלפונית ואם אין תפקיד תחליפי אז נאלצת לסיים את תפקידה היום אני לא עובדת מזה 4 חודשים, שלחתי תביעה לביטוח לאומי עוד מחודש יולי 2013 נדרשתי ע"י ביטוח לאומי לבצע בדיקה טרומבוסקופיה עשיתי הגשתי להם את זה לפני כ3 שבועות לערך, בבדיקה מראה כי חל שיפור ביבלות מאחר ואני לא מאמצת את הקול, ובנתיים קשה לי למצוא עבודה בתחום בו עבדתי ובכל תחום המצריך שימוש במאמץ קולי רב במסגרת כל עבודה, לביטוח לאומי נשלחו אליהם מסמכים רפואיים, + מרופא תעסוקה שהוציא לי תעודה רפאית לנפגעי עבודה, יש לציין שרופא א.א.גרון לאחר הבדיקה שעשיתי אסר לי לעבוד בעבודה שמצריכה מאמץ קולי. טרם קיבלתי תשובה מביטוח לאומי לאחר שנשלח אליהם תשובה של הבדיקה. אני שואלת, האם אני צריכה לעשות עוד משהו? או להמתין לתשובות של ביטוח לאומי? האם היום שאני לא עובדת וחל שיפור ביבלות האם זה ישפיע על החלטת ביטוח לאומי ולומר לי שמאחר ונבראתי מהמחלה לא מגיע לי פיצוי? אשמח מאוד לקבל תשובות בעניין. תודה מראש סיגלית

שלום, מאחר וכבר הגשת את הטפסים אין מה לעשות אלא לחכות. הפגיעה והנכות יהיו לפי הממצאים בבדיקה. אם אינך עובדת או שכושר השתכרותך עקב המחלה נפגע לפחות ב-50 אחוז הרי שאת זכאית לתוספת קיצבה. בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות