אחוזי נכות בגלל מחלת פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

10/12/2013 | 12:08 | מאת: יעל

שלום אני עצמאית ובשנים האחרונות הפסוריאזיס מאוד מפריע לתפקוד שלי בעבודה.בעיקר בתקופות של התפרצויות חזקות.יש גםמ כאבים פיזיים וגם נפשיים בעקבות הנגעים על העור.אני מפסידה ימי עבודה ואין לי שום החזר .האם ניתן לקבל הכרה בנכות הזו על מנת לקבל איזה שהיא עזרה מהמדינה.אם כן מה צריך לעשות? תודה יעל

שלום, ניתן לקבל אחוזי נכות עבור פסוריאזיס אבל תשלום בפועל תלוי בכושר ההשתכרות. מציע לקרוא על נכות כללית בפרוט בכתובת: http://www.barmedics.com/archive/he/8bf8f3144849/nc בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות