צליאק

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

08/12/2013 | 09:10 | מאת: מיכל

האם ילד בן 4 שסובל ממחלת צליאק באופן כרוני זכאי לקבל קצבה בהביטוח לאומי וא"כ האם יקבל רטרואקטיבי וממתי? וכן האם ילד שסובל מאסטמה מטופל במשאפים יום יום וכן באנהלציה זכאי לקבל קצבה?

שלום, בעקרון, ילדים מקבלים תמיכה על פי המגבלה ולא המחלה. הקצבה או העזרה באמצעות סייעת ניתנת לפי החומרה ולפי ההשגחה שהילד דורש. למידע מפורט יותר ממליץ לקרוא את הכתבה הבאה (להעתיק כתובת לדפדפן): http://www.barmedics.com/archive/he/8bf8f3144849/yn בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות