ירידה בשמיעה

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

04/12/2013 | 20:10 | מאת: יניב

שלום רציתי בבקשה לדעת אני בן 32 אני עובד כמכונאי אוטובוסים כחמש שנים ולאורך השנה הרגשתי שיש לי בעיה בשמיעה אני לא שומע טוב באוזן שמאל ועברתי בדיקת שמיעה דרך העבודה והתגלתה בעיה של שמיעה בין בינוני לגרוע ועם כל זה גם יש לי ציפצופים שלא מניחים לי ואני לא ישן בלילות אני סובל מאוד רציתי לדעת אם יש תרופה לזה כי הבנתי שמתפלים בזה בין הייתר אולי אצל פסיכולוג אם זאת תהיה הדרך ביטוח לאומי מכיר בי כנכה איך כל זה עובד אשמח לקבל מידע ערב טוב

שלום, קודם כל, עליך לגשת לרופא א.א.ג על מנת לשלול בעיות רציניות יותר אשר עשויות להיות הגורם לירידה בשמיעה ולטינטון (ציפצופים באוזן). אם הבעיה אכן נובעת מחשיפה לרעש הרי שאכן מגיע לך זכויות בביטוח לאומי. ממליץ לקרוא את המאמר הבא על פגיעת רעש בעבודה (להעתיק כתובת לדפדפן): http://www.barmedics.com/archive/he/8bf8f3144849/mms בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות