אלרגיה קשה

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

04/12/2013 | 01:30 | מאת: אלרגי

אלרגיה על בסיס אטופי תגובתי בדרגה חמורה. מאוד הביטוי שלו הוא לא כרוני בריאות כמו חולי אסטמה אלא נוטה לאנפלקטי!! זה מהוגן בסעיף כבר מהצבא וחווד של מומחה אלרגיה מהטובים בארץ קיבלתי טיפולים מיוחדים להקטנת התגובה של מערכת חיסון לא עזר. הבעיה שהמגבלה הנכות היא בעצם הקושי להיות במצבים מסכני חיים ולא בביטומ כרוני זה פרדודס אבל אני בעצם מוגבל מאוד לצערי היו כמה מקרים חמורים ובעזרת טיפול זה מנע נזקים חמורים. האם ניתן לקבל הכרה במצב זה מבטוח לאומי? ומה זה יכול לעזור בקצבה כל שהיא?

שלום, הסובל מאלרגיה בדרגה קשה ויש התקפים בתדירות גבוהה ניתן להגיש תביעה לנכות. קצבה תינתן בהתאם לאחוזי נכות שתקבע הוועדה וכן בהתאם להכנסתך. בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות