פטור ממס הכנסה

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

26/11/2013 | 18:10 | מאת: דודו

שלום רב! אני בן 63 גמלאי צהל יש לי נכות 30 אחוז נכה צהל , ו 74 אחוז נכות רפואית לצמיתה של המלל, ואי כושר 100 אחוז של המלל לצמיתה. הנכות מהמלל מתאריך 1-1-13, הנכות מצהל מ1-2-13.יש לי מצהל אחוזי נכות כבר 20 שנה אבל הם היו יותר נמוכים לפני ה 1-2-13. 1. האים אני יכול לפי החוק כמובן להגיש פטור ממס על הגימלה שלי מצהל עים שתי הנכויות קרי המלל וצהל? 2 עד איזה תקרה של הכנסה מקבלים פטור ממס הכנסה? רב תודות לך!

שלום, לצורכי פטור ממס ניתן להגיש את שתי הנכויות. התקרה הינה כ- 560,000 ש"ח חיבור הנכויות אינו כמו 1+1 אלא זו נכות משוכללת. קרא מאמר קצר באתרנו (העתק כתובת לדפדפן): http://www.barmedics.com/archive/he/8bf8f3144849/an בריאות, www.barmedics.com

מנהל פורום זכויות רפואיות