יש לי הגבלה ברגל האם מגיע לי זכויות..?

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

22/11/2013 | 22:14 | מאת: שלמה

שלום, נולדתי עם כף רגל עקומה ובגיל 8 חודשים עברתי ניתוח ליישר אותה ניתוח שארך לא מעט זמן בעקבות כך הרגל יותר קטנה ובקצת יותר קצרה אני תמיד מרגיש כאבים משהו שאצלי זה ברגיל אני מרגיש גם קצת כאבים בגב בגלל שההליכה שלי לא מאוזנת הייתי בבדיקה אצל אורטופד הוא אמר לי שאסור לי לנעול נעלי עבודה אסור לי לאמץ את הרגל יותר מידי ולא להרים דברים כבדים בכדי לא להעמיס משקל על הרגל מה שיכול להזיק יותר לרגל היום אני כבר חצי שנה בערך בבית מתקשה לעבוד בגלל הרגל אני רוצה לצאת לעבוד הרגל לא מאפשרת זה מגביל אותי גם בשגרה היומיומית שלי שמעתי מחברים על זכויות רפואיות שאולי מגיעות לי אני אשמח אם תענו לי תודה שלמה.

שלום, קשה להתייחס כאשר אתה מדבר על "קצת כואב" ועל המגבלות לעבודה אבל, נכות מלידה עשויה להעניק לך אחוז נכות בתלות במגבלות וכן אם מגבלת ההליכה קשה יתכן ומגיעה לך קצבת ניידות. בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות