,תאונת עבודה??

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

20/11/2013 | 09:04 | מאת: סימה

שלום, במסגרת מקום העבודה ארגנו ערב לעובדות לנשים בלבד. הערב כלל הקרנת סרט. בסיום הסרט לא הדליקו את האורות ונאלצנו לרדת בחושך. בירידה נפלתי על המושבים התגלגלתי וחטפתי מכה חזקה בבית החזה בצלעות. וביד ימין. אמנם אין מה לעשות - אך הנני סובלת מכאבים חזקים . האם נחשב כתאונת עבודה - ? האם יש מקום לתבוע את המקום ? בתודה מראש.

שלום, זו אכן תאונת עבודה. יש לגשת מיידית לרופא ולהוציא תעודה לנפגע בעבודה וכן להגיש תאונת עבודה לביטוח לאומי. גם אם לא תקבלי כרגע פיצוי חשוב לדווח במידה ובעתיד תהיה החמרה הקשורה לפציעה. בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות