העדרות עקב ניתוח

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

17/11/2013 | 10:41 | מאת: נילי

שלום רב, מתוכנן לי ניתוח ובעקבותיו העדרות של שבועיים ממקום העבודה, בנוסף מתוכנן לי ביקור במחלקה לבדיקות טרום ניתוח, כיצד מחושב יום זה במניין ימי המחלה? האם הוא מחושב כיום הראשון למחלה ואז הימים שלאחר הניתוח נימנים אחריו (היום הראשון לניתוח נחשב ליום השני במניין ימי המחלה וכך הלאה), האם ניתן לאחד בין ההעדרויות הללו מפני שמדובר באותה חופשת מחלה?

מצטער אבל זו שאלה לפורום זכויות בעבודה . בהצלחה בניתוח בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות