רופא תעסוקתי

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

12/11/2013 | 16:29 | מאת: ריקי מהדרום

אני עובדת ברשות מקומית , קיבלתי אישור מרופא תעסוקתי לעבוד 7 שעות במשך שנה. המעביד ברשות מאשר רק חצי שנה, ואחרי זה הוא מפנה אותי לועדה רפואית ברשות. האם הועדה יכולה לאשר לי להמשיך לעבוד 7 שעות או להוציא אותי לפנסיה מוקדמת.

שלום, בעקרון כן. למעביד יש את הזכות החוקית להפנות עובד לוועדה רפואית. הוועדה אכן יכולה לאשר 7 שעות או לחילופין להמליץ על פנסיה מוקדמת. רצוי שתבדקי עם סוכן פנסיה מה המשמעות הכספית לגבייך. בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות