אחוזי נכות דום נשימה

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

10/11/2013 | 14:31 | מאת: צביקה

אני סובל מדום נשימה בדרגת חומרה קשה ביותר הפסקות נשימה בצפיפות של 77 לשעה ובסיומן נצפו ירידות ברמת ריווי החמצן מ-97 עד-80 אחוז. בוועדה מדרג ראשון בבטוח לאומי קבע רופא א.א.ג נכות בשיעור 60% בגין דום נשימה אך הרופא שסיכם (קרדיולוג)קבע כי אכן מדובר ברמת חומרה גבוהה ביותר אך טען כי המכסימום הוא 40% גם בעירעור קבע רופא א.א.ג שדום הנשימה בדרגת חומרה הגבוהה ביותר אך המכסימום הוא 40% רופא מומחה בהפרעות שינה אמר לי שזה בפרוש לא נכון כי הסעיף מותאם וניתן לקבל 60% מי צודק ???

שלום, הרופא שלך גם צודק וגם טועה. אכן הסעיף מותאם אבל במקרים קשים הם נותנים מקסימום של 40%. ברכות,

11/11/2013 | 11:25 | מאת: צביקה

רק למען הסדר הטוב בדקתי שוב ויש מקרים שקיבלו 60% במיקרים קלים משלי. כך שיש תקדימים

מנהל פורום זכויות רפואיות