ורטיגו

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

05/11/2013 | 11:22 | מאת: חסוי

רציתי לדעת, באם יש לי התקף ורטיגו כל חודש/חודשיים או התקף פעם בשלושה חודשים, האם יש סיכוי שבתביעה לנכות כללית - עלולים להפנות אותי לבדיקות במשרד התחבורה וישללו לי את הרישיון שם?

שלום, זה יתכן. יש תמיד לחשוב מה קורה אם מקבלים התקף בזמן נהיגה במהירות של 90 קמ"ש...... בריאות,

05/11/2013 | 15:59 | מאת: חסוי

אבל זה מעולם לא קרה לי. בנוסף לכך- אם אתחיל ליטול כדורים (למקרה חירום, כמו שאתה אומר "אין לדעת מה יהיה" וכדומה... אז אם אקח כדורים שמיועדים לורטיגו ואמורים למנוע אותו - מה שגם ככה בקושי יש לי (פעם בחודש חודשיים, אבל זה בהחלט לא נעים) אז האם יש סיכוי מופחת לשלילת רישיון?

מנהל פורום זכויות רפואיות