פטור ממס הכנסה

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

04/11/2013 | 22:25 | מאת: מאיה

שלום רב , עברתי בתחילת 2013 שני ניתוחים ב2 הכליות עקב גידולים סרטניים. לא עברתי טיפולים נוספים . עובדת מאז חצי משרה (ע"ח ימי מחלה צבורים) וזאת עקב קושי תפקודי (גם נפשי ). האם מגיע פטור ממס הכנסה ולאיזו תקופה ? תודה מראש ובריאות טובה לכולם ! מאיה

שלום, לא הסברת מדוע יש לך קושי תפקודי. אם תפקודי הכליות תקינים ולא עברת טיפולים כימוטרפיים הרי שלא מגיעים לך אחוזי נכות. תוכלי לקבל יותר מידע על נכות כללית ב-: www.barmedics.com בריאות,

05/11/2013 | 14:57 | מאת: מאיה

. תודה רבה על התשובה המהירה . די מבולבלת לגבי מה אומר החוק .מבינה מתשובתך שזכאות קשורה לטיפולים אבל הבנתי שיש גם פטור לאחר ניתוחי סרטן בלבד ללא טיפולים. האם זה נכון ??? נאמר לי במס הכנסה שכדאי להגיש בקשה לוועדה בביטוח לאומי בנוסף קראתי היכנשהו שניתוח להוצאת גידול סרטני מזכה בנכות זמנית והעובדה שהיו 2 ניתוחים הקשורים במחלה בשני אברים זהים גורמת לכך שמוסיפים אחוזים של שניהם יחד (ולא שקלול ) ממש לא מתאים לי לפנות לחינם .האם יש דרך לדעת מראש מה זכויותי לאור ההסטוריה הרפואית שלי?? תודה רבה על התייחסות נוספת אגב קושי תפקודי נובע מההחלמה , כאבים ומצב ננפשי בעקבות הארועים

מנהל פורום זכויות רפואיות