שלום אני רוצה לדעת אם אני זכאית לנכות

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

28/10/2013 | 15:35 | מאת: סוזי

שלום אני בת נשואה ויש לי שתי ילדים יש לי בעיה ואין לי אבחון לזה יש לי ולבעלי המון חובות אנחנו גרים בשכירות ניסיתי לעבוד ואני לא מצליחה אני מגיעה למקום עבודה ובוכה ולא מצליחה לעבוד לוקחת תרגליים שלי והולכת נכנסת לדיכאון נפשי לפעמים אני כל היום ישנה בגלל המצב שבו אני נמצאת אני יודעת שאני בחורה צעירה וצריכה לעבוד כדי לעזור לבעלי לנהל את הבית אבל לא מצליחה אני לא יודעת מה לעשות במצב בו אני נמצאת האם אני זכאית לנכות

סוזי שלום, בעקרון אם את בדיכאון ניתן לקבל נכות. זה דורש מסמכים רפואיים מפסיכיאטר. הייתי מציע ראשית לנסות לגשת לרופא המשפחה ולשמוע את עצתו. בריאות,

28/10/2013 | 19:24 | מאת: סוזי

אם זה אומר שאני בדיכאון והרופא הפסיכיאטר כן יאשר את זה איך אני יכולה לגשת לביטוח לאומי לקבל קצבת נכות וכמה בכלל יתנו לי אחוזי נכות על דיכאון

מנהל פורום זכויות רפואיות