ירידה בשמיעה ורעש באוזניים!

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

23/10/2013 | 08:25 | מאת: אבישג

שלום יש לי ירידה בשמיעה באוזן ימין ואטימות באוזן שמאל מה שגורם לירידה בשמיעה אני כרגע לקראת ניתוח בבית החולים אמרו לי שהם לא יגעו באוזן ימין בכדי לא להחמיר את המצב הם ינתחו לי את אוזן שמאל לפי מה שהבנתי יש לי כמו גוש באוזל שגודל לי לכיון התעלה וזה מה שגורם לי לכל הבעיות ציינו שיש מצב שתהיה לי עוד ירידה בשמיעה בנוסף לזה יש לי רעשים באוזניים יש ימים שזה חזק ויש ימים שזה חלש הכל תלוי כמה אני חושבת על זה וכמה אני מתייחסת לרעשים יש לילות שאני בקושי נרדמת.... האם אני יכולה לפנות לביטוח לאומי? הבעיה לא נוצרה ממקום עבודה אין סיבה ידועה

באם את עדיין עובדת ומרוויחה מעל 3800 ש"ח אזי לא תעברי את סף הכניסה לביטוח לאומי. ממליץ לקרוא את הכתבה הבאה (להעתיק את הכתובת לדפדפן): http://www.barmedics.com/archive/he/8bf8f3144849/nc בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות